<Macro: (,)>
 

Skensved selskabslokale

Om lokalet...

Lokalerne kan rumme op til 50 personer. De består af 2 rum; et lille lokale på 25m2 og et stort lokale på 60 m2 , et køkken, et køkkendepot, et depotrum, 3 unisex toiletter og 1 store toilet med pusleplads .

Lokalerne ligger i Lille Skensved, på Højelsesvej 1B, ved siden af Skensved hallen. Man er velkommen til at køre ud og kigge; venligst tag hensyn, til evt. lejere. Ønsker man en fremvisning af lokalerne, kan man ringe til KNSC.

Køkkeninventar?

Køkkenet er fuldt udstyret med nyt service til 50 personer samt andet alm. køkkenudstyr. Der er to store køleskabe, et stort fryseskab, to ovne, to kaffemaskiner, og en industrivaskemaskine. Inventarliste kan fremsendes.

Priser inkl. el, vand og varme.

Depositum kr. 2.000,-

Private
Weekend leje fredag til søndag kr. 3.725,-
Dagsleje, mandag til torsdag kr. 1.630,-

Foreninger og skoler
Weekend leje fredag til søndag kr. 2.480,-
Dagsleje, mandag til torsdag kr. 800,-

Tilkøbsmulighed - rengøring kr. 995,-

Hvordan finder jeg ud af om lokalet er ledigt på ønsket dato/weekend?

Du kan skrive en mail til Køge Nord Sport Center på info@knsc.dk, med den ønskede dato og tidsrum. Herefter fremsender KNSC lejekontakt og betingelser, som du udfylder og sender retur.

Når lejekontrakten er udfyldt, sendes den retur til info@knsc.dk, og når den er KNSC i hænde, og hvis den angivne lejeperiode er ledig, vil man modtage en booking bekræftelse pr. mail, og herefter en faktura med depositum. Leje opkræves 30 dage før lejemål.