<Macro: (,)>

Fitness

FITNESS FOR ALLE

Vi åbner fitnesscenter onsdag d. 1. februar 2023.

Tak for din interesse for vores nyetablerede fitnesscenter, der åbner ganske snart. Vi glæder os til at slå dørene op onsdag d. 1. februar 2023 og vi håber, at stedet falder lige i din smag.   

Fitnesscenteret er beliggende i det gamle cafeteria, som du måske har besøgt i forbindelse med opvisninger, udstillinger eller andet og de ca 100 m2 bliver rigtig godt udnyttet. Udover dette lokale har vi et tilstødende lokale hvor vi har lavet et funktionelt område med bla sandsæk, ribbe, trx oa.

I selve fitnesslokalet vil der være cardio- og styrkemaskiner, løse vægte fra 1-30 kg, kabelstation, samt småt udstyr som powerbands, foamroller og måtter.

Vi tilbyder medlemskab for alle (+ 15 år) og åbningstiden bliver kl. 05-22 hver dag. Vi har omklædning og badefaciliteter i forbindelse med hallen og det er her man skifter til indendørs sko, da udendørs sko ikke er tilladt i selve fitnesscenteret. Du har mulighed for at afsætte en taske i fitnesslokalet, men ikke sko og overtøj. Når du bliver medlem, får du samtidig en kode, så du kan træne når det passer dig, dog stadig indenfor vores åbningstid.

 

Læs mere om vores fantastiske åbningstilbud:

Åbningstilbuddet frem til og med d. 1-2-23 er ganske formidabelt; kr. 1,- for den første mdr. og kr. 0,- i oprettelse. Efter den første måned er prisen kr. 199,- pr. måned.

Man binder sig for løbende måned + 30 dage. Dvs. mindstepris for de 2 mdr. er 200 kr.

Opsigelse af medlemskab og andre medlemsbetingelser kan du snart læse mere om her på vores hjemmeside.

Oprettelsespris er normalt 199 kr. og den sparer man som sagt også ved dette tilbud.

Du kan oprette dig og tilmelde dig vores åbningstilbud her

I åbningstilbuddet er der inkluderet:
- en gratis kropsanalyse. Kort fortalt får du et indblik i din krops tilstand her og nu; vægt, fedt%, muskelmasse, BMI samt body-age. Det foregår på en vægt som du står på (med tøj på og bare fødder)
- introduktion til fitnessmaskinerne og dette foregår på små hold som man bliver booket ind på.

Yderligere information om kropsanalyse og introduktion til maskiner vil blive sendt via mail til dem som har benyttet vores åbningstilbud.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. Skriv en mail til Janni på jc@knsc.dk eller ring til os på tlf. 70 60 50 84.

Du kan også følge os på Facebook hvor vi løbende lægger billeder op af tilblivelsen af centeret.