<Macro: (,)>

Fitness

FITNESS FOR ALLE

 

Fitnesscenteret er beliggende i det gamle cafeteria, som du måske har besøgt i forbindelse med opvisninger, udstillinger eller andet og de ca. 100 m2 bliver rigtig godt udnyttet. Udover dette lokale har vi et tilstødende lokale hvor vi har lavet et funktionelt område med bla sandsæk, ribbe, trx oa.

I selve fitnesslokalet vil der være cardio- og styrkemaskiner, løse vægte fra 1-30 kg, kabelstation, samt småt udstyr som powerbands, foamroller og måtter.

Vi tilbyder medlemskab for alle (+ 15 år) og åbningstiden bliver kl. 05-22 hver dag. Vi har omklædning og badefaciliteter i forbindelse med hallen og det er her man skifter til indendørs sko, da udendørs sko ikke er tilladt i selve fitnesscenteret. Du har mulighed for at afsætte en taske i fitnesslokalet, men ikke sko og overtøj. Når du bliver medlem, får du samtidig en kode, så du kan træne når det passer dig, dog stadig indenfor vores åbningstid.

Er du 15 til 17 år gammel og ønsker at træne i vores fitnesscenter, skal det ske med en værges tilladelse. Du skal sende en mail til info@knsc.dk, hvor efter du vil modtage yderligere informationer.   

Vær desuden opmærksom på at unge uge mellem 15 og 17 år, skal have introduktionstime til centret inden træningen påbegyndes. Det er gratis og kan bookes på nedenstående link under hold. 

Læs mere og tilmeld til fitnesscenter og holdtræning her

Priser:

Oprettelse: kr. 199,-

Kontingent pr. måned - Kun fitnesscenter: kr. 199,-

Man binder sig for løbende måned + 30 dage.

Opsigelse af medlemskab og andre medlemsbetingelser kan du snart læse mere om  på siden hjemmeside.

Vi tilbyder en introduktion til fitnessmaskinerne og faciliteterne.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. Skriv en mail til Janni på jc@knsc.dk eller ring til os på tlf. 70 60 50 84.

 

Læs mere og tilmeld til fitnesscenter og holdtræning her