<Macro: (,)>

Tryk og glad babymassage

27. okt 2021, 14:18

Kom med og lær at give din baby tryg massage

En workshop hvor du lærer at give din baby en kærlig massage som giver dit barn større velvære og styrker båndet mellem jer.

På denne workshop kommer du til at mestre Tryk & Glad Babymassage og du lærer hvordan du kan hjælpe din baby (og dig selv) ved brug af zoneterapi og akupressur. Det er babymassage med fokus på nærvær, hygge, sund tilknytning og en glad baby.


Det er en klassisk babymassage, men vi bygger ekstra ovenpå og har fokus på muskler, zoner og punkter, som kan støtte op om babyens helbred og afhjælpe gener som ondt i maven, forstoppelse, dårlig søvn, forkølelse, svækket immunforsvar, ømme gummer og meget mere.


Når du går fra workshoppen, vil du være i stand til at hjemmebehandle din baby, større børn og dig selv. Du vil få materialer med hjem, så du behøver ikke at huske alle punkter og zoner uden ad.


Hvem kan være med?

Alle som er interesseret i at lærer at give en tryg og god babymassage, om du er gravid, lige har født, har en større baby så er I alle velkommen og kan få en masse ud af workshoppen. I kan også komme som mødre gruppe m.v.


Dato og sted:

23. februar kl. 9:30- 11:00
Køge Nord Sport Center - Lok 3
Skolevej 7, 4600 Køge 


Pris:

Det koster 350 DKK. pr. familie at deltage. Du tilmelder dig ved at klikke på "Køb billet", hvor du vil blive viderestillet til vores betalingsplatform. Prisen er for familie, så du må selvfølgelig gerne tage baby og/eller far med, 

OBS Hvis du tilmelder dig "Slyngeworkshop" og "Tryk og glad babymassage" får du hvert kursus til 300 DKK - du sparer altså 100 DKK. Send en mail til info@knsc.dk hvis du vil køber begge workshops samlet. 


Om Nanna:

Nanna står bag www.kaerligstart.dk og tilbyder en bred vifte af viden, der støtter baby i den fysiske såvel som kognitive udvikling og som giver familier de redskaber som de har brug for, for at kunne forstå deres baby og reagere på dets behov.


Hvad venter du på?

*Der er et begrænset antal pladser så tilmeld dig allerede nu!