<Macro: (,)>

Slyngeworkshop

27. okt 2021, 14:01

Kom med til en skøn slyngeworkshop

En workshop hvor du bliver introduceret og lærer at bruge strækvikle, fastvikle og ringslynge - lige til den kommende eller nybagte mor.

En baby har brug for tryghed, nærhed og at være tæt på sine omsorgspersoner. Vikler, slynger og bæreseler er nogle fantastiske redskaber til dette formål, men hvordan er det lige man sætter dem, så baby sidder korrekt og der er god støtte for den der bærer?


På denne workshop bliver du klædt godt på til at bære dit barn, sikkert og ergonomisk korrekt for både baby og den der bærer. Alle børn er forskellige og dermed kommer vi til at have fokus på, hvilken løsning der er den rigtige for netop jer.


Når man bærer sit barn, opbygger man en stærk tilknytning og støtter barnet i dets udvikling. Forskning viser, at musklerne i nakke/ryg styrkes, mange oplever mindre gråd, babys fordøjelse styrkes og man styrker udviklingen af alle barnets sanser.


Til workshoppen vil der være et bredt udvalg af bærereskaber man kan prøve og I må meget gerne medbringe egne bæreredskaber også.

 


Hvem kan være med?

Alle som er interesseret i at lærer at bruge en slynge kan være med, om du er gravid, lige har født, har en større baby så er I alle velkommen og kan få en masse ud af workshoppen. I kan også komme som mødre gruppe m.v.


Dato og sted:

18. marts 2022 kl. 9:30 - 11:30
Køge Nord Sport Center - Lok 3
Skolevej 7, 4600 Køge 


Pris:

Det koster 350 DKK. pr. familie at deltage. Du tilmelder dig ved at klikke på "Køb billet", hvor du vil blive viderestillet til vores betalingsplatform. Prisen er for familie, så du må selvfølgelig gerne tage baby og/eller far med, 

OBS Hvis du tilmelder dig "Slyngeworkshop" og "Tryk og glad babymassage" får du hvert kursus til 300 DKK - du sparer altså 100 DKK. Send en mail til info@knsc.dk hvis du vil køber begge workshops samlet. 


Om Nanna:

Nanna står bag www.kaerligstart.dk og tilbyder en bred vifte af viden, der støtter baby i den fysiske såvel som kognitive udvikling og som giver familier de redskaber som de har brug for, for at kunne forstå deres baby og reagere på dets behov.


Hvad venter du på?

*Der er et begrænset antal pladser så tilmeld dig allerede nu!