<Macro: (,)>

Zumbini

Så er det Zumbini® tid!
Vi har fået skønne Zumbini Mia til at komme til Køge Nord Sport Center og lave Zumbini®  hold - så kom glad 😃
Så har du lyst til at prøve Zumbini® og have en fantastisk oplevelse med dit barn/børn, så har du her en unik mulighed, der må prøves!

Hvad er Zumbini®?
Zumbini® er udviklet af Zumba® og BabyFirst, og bruger musik og bevægelse til at fremme kognitiv, social, følelsesmæssig og motorisk færdighedsudvikling, alt sammen maskeret bag en sjov og engagerende time.

Hvem henvender Zumbini® sig til?
Zumbini® er perfekt til børn i alderen 0-5 år og deres voksne, der ønsker at have det sjovt og knytte unikke bånd med deres børn.

Hvorfor er Zumbini® sådan en global succes?
Zumbini® kombinerer musik, dans og pædagogiske værktøjer i en ca. 45-minutters time, med en masse læring og sjov! Vi synger, danser og spiller på instrumenter.

Du kan læse meget mere om Zumbini® på zumbini.com.
Vi glæder os til at se jer!

Tid og sted:

Perioden 13.04.22 - 15.06.22

Hver onsdag kl. 15:00 - 16:00 (Holdstart 13.04.22)
Køge Nord Sport Center lokale 2
Skolevej 7, 4600 Køge


Pris:

450 DKK for perioden 
Det er muligt at have to børn (søskende) med til Zumbini pr. voksen pr. billet (du booker bare én billet).

Tilmelding/ booking af hold

Tilmelding via linket til højre "book hold". Du booker for en sæson af gangen.


Instruktør - Mia Krogaard

Hejsa! Mit navn er Mia Krogaard. Jeg er gift og bor i Hvalsø, og har 2 piger på henholdsvis 11 og 14 år.

Jeg er vild med musik og dans, og har danset alt muligt blandet, siden jeg var 3 år gammel. I 2008 startede jeg selv på et Zumba hold i vores gymnastikforening. Men først primo 2020 blev jeg uddannet Zumba instruktør og ZIN ™ -medlem. Udover Zumba Basic 1 har jeg også licens til Zumba Gold & Zumba Kids/Junior.

Jeg elsker desuden at kunne kombinere musik, dans og sang for både børn og voksne i min undervisning, og derfor er jeg blandt andet også Zumbini instruktør og snart er jeg også SANS-instruktør. Derudover ved jeg, hvor stor glæde og gavn mine egne børn har haft af rytmik og dans fra, de kun var ganske få uger gamle. Det har været med til at træne deres motorik og har lært dem at udtrykke sig selv igennem musik og dans, som stadig en stor del af deres, men også af vores fælles hverdag. Zumbini kombinerer rytmik, sang og bevægelse på en helt unik måde samtidig med, at man bliver introduceret til sprog og musik fra andre steder i verdenen, hvilket giver en hel særlig stemning og læringsrum for babyer og deres forældre.

Generelt er min måde at undervise ikke baseret på at opnå perfektion, men på at få mest muligt sjov og hygge i undervisningen, og max energi og overskud med hjem.

Kom og få en unik oplevelse sammen med mig. Vi har en dansefest på alle mine hold, samtidig med at man knytter nye bånd til andre Zumbianer i jeres nærområde. Hos mig får I et frirum til grin, sjov og bevægelse, som tryller et smil på alle læber på vejen hjem. Går I på et af mine Zumbini hold, så vil I opleve, at du/I knytter nye bånd til andre børn i samme aldersklasse og forældre i jeres nærområde, og I får et frirum til grin, sjov og læring, som I kan tage med hjem.

Pt. har jeg Zumba, Zumba Gold og Zumbini hold i forskellige gymnastikforeninger m.m. og i eget regi. 

Kom og få en unik oplevelse sammen med mig.


Hvis du har behov for hjælp eller har brug for yderligere information er du meget velkommen til at skrive en mail til info@knsc.dk

 

Instruktør Mia Krogaard