<Macro: (,)>

Aktuelle Events

Slyngeworkshop

En workshop hvor du bliver introduceret og lærer at bruge strækvikle, fastvikle og ringslynge - lige til den kommende eller nybagte mor eller far.

Læs mere

Yoga

Få ny energi og slip af med stressen i det nye år - kom til YOGA med os i januar

Læs mere

Tryk og glad babymassage

En workshop hvor du lærer at give din baby en kærlig massage som giver dit barn større velvære og styrker båndet mellem jer.

Læs mere

Fastelavns krea

Gratis for alle Fra 9.02.22 - 27.02.22 Kom med til fastelavns krea og lav lidt pynt til fastelavn riset eller en flot maske.

Læs mere

Førstehjælps kursus (småbørn)

Førstehjælpskursus/foredrag for nybagte og kommende forældre

Læs mere

Jubilæumsfest – 50 år

Køge Nord Sport Center bliver 50 år, og det skal fejres! Derfor holder vi jubilæumsfest den 21. maj 2021 og du er inviteret. Der vil udover en masse aktiviteter for hele familien være is, pølser, drikkevarer m.m. til alle fremmødte.

Læs mere

Årligt loppemarked

Vi gentager succesen fra 2021 og afholder vores årlige loppemarked den første weekend i oktober (1-2 oktober 2022). Der er gratis adgang for alle besøgende. I 2022 åbner vi igen dørene til vores eget Køge Nord Sport Center indendørs loppemarked, så kom og find nye skatte til hjemmet eller få ryddet ud i gemmerne, så de kan få nyt liv hos nogen nye ejere.

Læs mere

Børneloppemarked

Nu kan du booke en børnestand til vores store indendørs loppemarked den første weekend i oktober (1-2 oktober 2022) Kom og få ryddet op i dit gamle legetøj og børnetøj og får tjent nogle lommepenge (måske til julegaver)

Læs mere