<Macro: (,)>
 

Køge Nord Sport Center

Skensved selskabslokale

Om lokalet...

Vi har indsat lidt billeder her på siden, hvor man kan se, hvordan lokalet ser ud. Lokalet består af 2 rum; et lille og et stort, et køkken, et køkkendepot, et depotrum med opbevaring af bl.a. borde & stole, et unisex toilet med 3 toiletter og 2 håndvaske, samt et separat toilet. Der er eget indgangsparti.

Lokalet ligger i 4623 Lille Skensved, på Højelsesvej 1B, ved siden af KNSC Skensvedhallen. Man er velkommen til at køre ud og kigge; venligst tag hensyn, til evt. lejere. Ønsker man en fremvisning af lokalerne, kan man ringe eller skrive til KNSC derom; hav venligst et par datoer/tidspunkter klar inden henvendelse.

Køkkeninventar?

Køkkenet er fuldt udstyret med service til 50 personer samt andet alm. køkkenudstyr. Der er to store køleskabe, en stor fryser, to ovne, to kaffemaskiner, og en industrivaskemaskine. Inventarliste kan downloades her på siden.

Hvordan finder jeg ud af om lokalet er ledigt på ønsket dato/weekend?

Du kan enten ringe eller skrive til Køge Nord Sport Center på tlf. 70605084 og info@knsc.dk. Der er også nok at fremsende en udfyldt lejekontrakt; hvis datoen er ledig, oprettes bookingen med det samme. Er den ønsket lejeperiode ikke ledig, vil du modtage en mail fra KNSC.

Hvordan lejer man selskabslokalet?

Lokalet kan lejes ved at udfylde en lejekontrakt; den kan opnås enten ved at downloade herfra hjemmesiden, eller ved at sende en mail til info@knsc.dk, hvorefter KNSC fremsender lejekontrakten.

Når lejekontrakten er udfyldt, sendes den til info@knsc.dk, og når den er i KNSC hænde, og hvis den angivne lejeperiode er ledig, vil man snarest modtage en bookingbekræftelse pr. mail, og herefter en faktura med opkrævning af leje + depositum.

HUSK ALTID at jf. dig med lejebetingelser inden fremsendelse af lejekontrakt!!

Lejebetingelserne kan downloades herfra siden.

Download LEJEBETINGELSER her:

 

Download INVENTARLISTE 2020 her:

 

Download KONTROLSEDDEL her:

 

Download RENGØRINGS PLAN her:

 

Download LEJEKONTRAKT her: